mnogi joj zavide

Iva Majoli nije propustila muško finale Wimbledona, a ni poziranje s Tomom Cruiseom

11.07.2022 u 13:20

Bionic
Reading

Iza sebe ima sjajnu karijeru, danas je izbornica hrvatske ženske teniske reprezentacije, a nedavno je komentirala kako se tenis jako promijenio u odnosu na onda kada je ona bila aktivna. Kazala je da se danas igra puno više na snagu te da bi joj bilo drago vidjeti malo više raznovrsnosti u igri i više nadmudrivanja što po njoj, nedostaje. Nije propustila dolazak na Wimbledon

Među ljubiteljima sporta na turniru u jugozapadnom Londonu u nedjelju poslijepodne pojavile su se brojne slavne face, a bila je ondje i Iva Majoli. Među brojnim fotografijama s Novakom Đokovićem, našla se i jedna na kojoj naša proslavljena tenisačica pozira sa zvijezdom filma 'Top Gun: Maverick', Tomom Cruiseom.

'Bilo je lijepo sjediti do Tom Cruisea', opisala je fotografiju. Označila je i da su na muškom finalu Wimbledonea. Inače, početkom lipnja navršilo se 25 godina otkad je kao deveta nositeljica otišla do kraja i postala jedina Hrvatica s osvojenim Grand Slamom.

WTA navodi da je Iva u karijeri zaradila 4,4 milijuna dolara od turnirskih nagrada. Osvojila je osam turnira i bila četvrta na WTA listi. Nedavno se pojavila u Dubrovniku gdje je umirovljena tenisačica snimljena u večernjoj šetnji na Stradunu. To joj je koji joj je omiljena ljetna destinacija.

  • +3
Iva Majoli Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL