SLATKO PRIZNANJE

Nives otkrila bez čega ne može i kome najviše ide na živce

30.01.2017 u 10:19

Bionic
Reading

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus otkrila je na koji način uživa u majčinstvu i trenucima provedenim sa svojom djecom, kćeri Taishom i sinom Leoneom, a proteklog vikenda jednim zanimljivim postom na Instagramu otkrila je i koga najviše živcira

'Ljubav prema djeci mi je kristalno jasna. Svaki put kad ih ugledam, osjetim tu neobuzdanu navalu osjećaja sreće, straha, snage. Dođe mi da ih zagrlim i ne ispuštam iz ruku. Ponekad to i učinim, ali rijetko. Kontroliram se jer im idem na živce. Kada to i učinim, ne mogu ih pustiti. Viču: 'Mama, mama, pusti me, moram se ići igrati, dosta si me grlila', a ja mislim: 'Još samo malo, još samo malo.' I nikad mi nije dovoljno...', piše Nives Celzijus u svojoj zadnjoj objavi na Instagramu.

Oko devetogodišnje kćeri Taishe i 11-godišnjeg sina Leonea puno joj pomaže mama, ali i bivši suprug Dino Drpić, koji je više preuzeo brigu oko njih jer je ona prezaposlena pa ih vodi u školu i ide na roditeljske sastanke. Nives se, kako je izjavila, više bavi zadaćama i lektirama. 'Svakako bih u nekom trenutku voljela imati treće dijete. Ne ubrzo, jer nemam ni kandidata. Ali kroz pet, šest godina, kad djeca budu velika', izjavila je Nives prije dvije godine RTL-u.