simpatičan crtež

Nives Ivanišević pokazala kako je vidi njezin sinčić Oliver

19.11.2023 u 13:28

Bionic
Reading

Naša popularna voditeljica Nives Ivanišević rado s pratiteljima dijeli trenutke obiteljskog života, a mnogima je najdraže kad podijeli što radi i kako napreduje njezin petogodišnji sinčić

Ovog ljeta naša je Nives Ivanišević proslavila 41. rođendan, a njezine dane uveseljava petogodišnjak imena Oliver. Naime, sin Gorana i Nives Ivanišević izrasta u veseljaka, a draga mu je aktivnost i crtanje, što je Nives pokazala na Instagramu.

Već ranije na Instagramu je pokazala da njezin Oliver voli bojice, a sada je pokazala i njezin portret koji je naslikao petogodišnjak.

Nives je na Instagramu otkrila da petogodišnjak odrasta u pravog malog gentlemana, a maleni s vremenom sve više podsjeća na lijepu Nives.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Za vezu Gorana i Nives saznalo se u jesen 2016. godine, a par se vjenčao nakon samo godinu dana veze te su tri mjeseca kasnije potvrdili da čekaju zajedničko dijete.

Nives je jednom prilikom otkrila da Oliver obožava Goranovog sina Emanuela kojeg ima iz braka s manekenkom Tatjanom Dragović. 'Goranov sin Emanuel živi s nama tako da je to super zabavno i lijepo. Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve', rekla je za RTL Exkluziv Nives.

najveće face

Brojne hrvatske zvijezde okupile su u Laubi, a sve zbog RTL-a

Pogledaj galeriju