KONCERT 50 CENTA

Problemi su nestali barem nakratko: Nives Ivanišević večer je provela u dobrom društvu

18.10.2023 u 08:51

Bionic
Reading

I dok su se jučer svi mediji u Hrvatskoj raspisali o tužbi koju je protiv bivše supruge Tatjane Dragović i kćeri Amber podigao Goran Ivanišević, njegova današnja supruga i majka sina Olivera, Nives Ivanišević pokušala se barem nakratko opustiti i to na koncertu 50 Centa u zagrebačkoj Areni

Najnoviji broj Nacionala donio je detalje tužbe koju je bivši tenisač podnio protiv bivše supruge Tatjane Dragović i kćeri Amber Ivanišević, na što je potom reagirao i sam Goran Ivanišević, oglasivši se na svom Instagram profilu.

'Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi.

Za sve upite i ostalo molim da se javite mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću, koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran.'

U cijelu tu priču dobro je upućena i Goranova supruga, radijska voditeljica Nives Ivanišević, koja je suprugu poslala javnu podršku, poručivši mu kako je 'pravda spora, ali dostižna'.

Budući da sve to traje puno duže nego što javnost zna, ne čudi da je bračnom paru Ivanišević itekako potreban odmak od svega. A Nives je to odlučila iskoristiti na najbolji mogući način - dobrim provodom sa svojim curama.

nakon 16 godina

50 Cent zapalio Arenu Zagreb: Pogledajte kakvu je ludnicu napravio

Pogledaj galeriju

Kako se pohvalila na svom Instagram profilu, Nives je sinoć sa četiri prijateljice bila jedna od tisuća obožavatelja američkog repera 50 Centa, koji je održao koncert u zagrebačkoj Areni.

Da su se dobro provele, vidljivo je na fotografiji, na kojoj Nives pozira u crnom topiću i hlačicama preko kojih je imala prozirnu mrežastu haljinicu dugih rukava i u bijeloj boji.