njezina sigurna luka

Nives Ivanišević objavila fotku s dvojicom muškaraca u čijem se društvu osjeća sigurno

22.04.2021 u 14:26

Bionic
Reading

Radijska voditeljica, supruga našeg teniskog asa dozira objave obiteljskih trenutaka. Svojedobno se pohvalila s bratom Nenadom Čanovićem, inače certificiranim trenerom s kojim je jako bliska, a sada je pokazala i svog tatu

Supruga jednog od najboljih hrvatskih sportaša svih vremena do sad je tek nekoliko puta pokazala koliko je ponosna na svog brata. Nije sklona pokazivanju članova svoje obitelji pa je najnovija objava bila pravo iznenađenje za njezine pratitelje.

'Zbog čega se mogu osjećati tako sigurno', poručuje Nives Ivanišević u društvu tate i brata Nenada. Njezina obitelj je u srpnju prošle godine pretrpjela težak udarac. Napustila ih je voljena majka i supruga Vesna Čanović. Nives se od voljene mame oprostila na društvenim mrežama kao i njezin brat.

'Gdje započeti ovako težak tekst? Ne želim da je prepatetičan jer stvarno mislim da si se spasila, odabrala bolji put u ovom slučaju i drago mi je da se ne mučiš. Također mislim da nam Bog ili neka druga nadmoćna sila dodjeljuje životne situacije po tome koliko misli da možemo izdržati. Ti si kroz život dobila jako puno testova koje si prošla i apsolutno si najveći borac kojeg sam poznavao. No, negdje ipak mora biti kraj puta svima nama. Ponosan sam na tebe zbog svega što si prošla u životu i načinu na koji si rješavala probleme. Inspirirala si ljude oko sebe svojim stavom, količinom ljubavi koju si odašiljala u apsolutno svim situacijama i uvijek ostajala okrenuta licem u problem kakav god bio, čvrsto stojeći na nogama. Nema riječi kojima bih opisao koliko ćeš nam faliti u životu u obliku u kojem smo navikli na tebe, no znam da je tijelo samo potrošna roba, a tvoja duša je ono što će vječno ostati među nama pa ćemo i dalje na neki način biti zajedno. Volim te mama i to se nikada neće promijeniti! Hvala ti na svemu!', napisao je tada.