NA INSTAGRAMU

Ne krije koliko je uz nju sretan: Goran Ivanišević objavio jednu od rijetkih fotografija sa suprugom Nives

31.03.2021 u 20:39

Bionic
Reading

Iako na svom službenom Instagram profilu najčešće objavljuje fotografije vezane uz tenis, Goran Ivanišević povremeno ipak svoje pratitelje oduševi i ponekom obiteljskom fotografijom. Tako je bilo i sada kada je objavio fotografiju na kojoj je sa svojom suprugom, radijskom voditeljicom Nives Ivanišević

Onome tko je pogledao samo fotografiju objavljenu na Instagram profilu Gorana Ivaniševića moglo bi se učiniti kako su on i njegova supruga Nives Ivanišević snimljeni negdje sami, u romantičnoj šetnji šumom. No, fotografije koje je radijska voditeljica objavila na svom Instagramu jasno daje do znanja da je s njima bio i njihov sinčić Oliver.

Ivanišević je uz svoju fotografiju, na kojoj gleda u svoju lijepu suprugu, napisao: 'Želim vam divan dan!', na što su njegovi obožavatelji zaključili da, sudeći po objavi, njegov takav već i je.

Za razliku od njega, Nives je objavila dvije fotografije i uz njih napisala 'moji dečki'. Na prvoj nosi sina Olivera u naručju, dok joj je on ovio ruke oko vrata, a na drugoj je grli njezin suprug dok se ona smije, a Ivanišević gleda u daljinu.

Goran Ivanišević poznat je po tome da o svom privatnom životu nerado priča, no ipak otkako je započeo vezu s radijskom voditeljicom i istu potom ozakonio, ne može sakriti svoju sreću. Kao kruna njihove ljubavi rodio se maleni Oliver, a sretna obitelj živi u strogom centru Zagreba.

Inače, Goran Ivanišević iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber Mariju te sina Emanuela.

  • +5
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL