NA INSTAGRAMU

Nives Ivanišević fotografijom na kojoj je u zagrljaju drugog muškarca izazvala pravu pomutnju, a potom je sve objasnila

27.03.2021 u 14:35

Bionic
Reading

U vikend programu Narodnog radija poprilično je zanimljivo, posebice zbog ekipe koja je zadužena subotom i nedjeljom za najbolju domaću glazbu. Riječ je o trojcu Nives Ivanišević, Elizabeti Brodić i jedinom muškarcu, Duji Miliši, koji je napravio pravu pomutnju na Instagramu supruge Gorana Ivaniševića

Na podu studija na Narodnom radiju, odakle vikendom vode program, nastala je fotografija na kojoj se nasmijani grle Nives Ivanišević i nepoznati muškarac. Budući da ga je Nives tagirala, bilo je jasno da je riječ o njezinom kolegi s radija, voditelju Duji Miliši, no, čini se da se taj zagrljaj i nije svidio svim njezinim obožavateljima na Instagramu.

Ispod objavljene fotografije odmah se pojavilo pitanje 'gdje je Goran', a Nives je ubrzo riješila sve nedoumice i objavila drugu fotografiju, također nastalu u studiju, a na kojoj proslavljeni tenisač Goran Ivanišević proviruje iza njezine glave, a voditeljica je napisala uz emotikone smijeha: 'Evo tu je Goran! Za sve koji pitaju!'

Uz tu fotografiju pustila je i pjesmu Olivera Dragojevića i Zlatana Stipišića Gibonnija 'U ljubav vjere nemam', a sve kako bi i time pokazala kako je njihov brak savršen, baš kao i prvog dana.

Inače, nakon perioda u kojem je vodila svoju emisiju preko tjedna, Nives Ivanišević odnedavno vodi sa Elizabetom Brodić i Dujom Milišom upravo vikend program na Narodnom radiju.

  • +5
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL