PONOSNA MAMA

Nives Ivanišević nakon dugo vremena pokazala sinčića Olivera: Pogledajte kako je narastao

20.05.2020 u 12:16

Bionic
Reading

Radijska voditeljica Nives Ivanišević i njezin suprug Goran Ivanišević prije dvije godine postali su roditelji sina Olivera. Brižna mama svog jedinog nasljednika rijetko objavljuje na društvenim mrežama, no sada je to učinila, a mnoge je iznenadilo koliko je sinčić narastao

Posljednji puta kada je mlada mama Nives Ivanišević pobliže pokazala svog sina Olivera široj javnosti putem društvenih mreža, bilo je prošlo ljeto tijekom odmora u Španjolskoj. Inače ga brižna mama i tata Goran Ivanišević skrivaju od neželjenih pogleda, pokušavajući svom sinčiću pružiti nesmetano odrastanje bez prevelikog medijskog pritiska.

Dva mjeseca prije nego što će navršiti svoj veliki drugi rođendan, Nives je objavila fotografiju na kojoj presvlači svog jedinca i mnoge iznenadila koliko je Oliver narastao u proteklih godinu dana.

Dok se zabavljala s veselim dječakom u svojoj luksuzno uređenoj kupaonici zagrebačkog stana, tata Goran zabilježio je presladak trenutak mame i sina.

Malenom Oliveru, slavni su roditelji odlučili pustiti kosu, te se čini da u tom pogledu prati modu svoga tate, kojeg smo većinu karijere na teniskom terenu mogli vidjeti s duljom kosom.