PONOSNA MAMA

Nives Ivanišević nasmijala pratitelje na Instagramu: 'Moj sin ima godinu i pet mjeseci i ovako sjedi'

06.02.2020 u 13:45

Bionic
Reading

Mlada voditeljica Nives Ivanišević i naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević u rujnu 2018. postali su roditelji malenog Olivera. Njihov sinčić polako raste, a iako ga poznati roditelji skrivaju od medija i neželjenih pogleda neke trenutke naprosto ne odole podijeliti na društvenim mrežama

Radijska voditeljica Nives Ivanišević ne krije koliko uživa u majčinskoj ulozi otkako je rodila sina Olivera kojeg dijeli sa suprugom Goranom Ivaniševićem.

Maleni Oliver koji odrasta podalje od medijske pažnje, javnih fotografija svakim danom raste i postaje pravi dječak. Slavni roditelji ne vole ga previše objavljivati po društvenim mrežama, ali ponekad ih njegova zaigranost naprosto oduševi, kao primjerice scena njegova sjedenja na stolici koju je ponosna mama morala pokazati obožavateljima.

'Moj sin ima godinu i pet mjeseci i ovako sjedi', napisala je Nives pored fotografije svog jedinca koji u 'frajerskoj' pozi sjedi u njihovu domu u centru Zagreba.

Maleni je odjeven u sportsku odjeću, a pored sebe ima loptu pa već sigurno pokazuje i zanimanje za sport te činjenicu da su očevi geni prešli i na njega.