LJEPOTA U DOBA KORONE

Vrijeme samo za nju: Evo kako Nives Ivanišević krati vrijeme u izolaciji

15.04.2020 u 13:18

Bionic
Reading

I u novim, kućnim uvjetima postoje načini na koje ostati vjeran sebi - treba se snaći, improvizirati i čekati da sve epidemija prođe. Radijska voditeljica, supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića pokazala je kako se ona snalazi

Većina u izolaciji ne zaboravlja beauty rutinu i one male rituale u kojima se istinski uživa. Nives Ivanišević je pokazala svoj trenutak iz dnevnog boravka fotografijom na kojoj - lakira nokte. 'Treba nokte za po doma nalakirat', poručila je, a mnogi su zamjetili i njezin dekolte u prvom planu.

Nedavno je supruga našeg teniskog asa Gorana Ivaniševića pokazala je druženje njenog jednogodišnjeg sina Olivera i psa Marlija. 'Mi smo doma', napisala je 38-godišnja radijska voditeljica uz preslatku fotografiju, a u komentarima su se nizala srca raznježenih followera.

Obitelj Ivanišević inače ne iznosi u javnost puno o svom privatnom životu pa Nives 'na kapaljku' pokazuje 'crtice' iz privatnog života. U zadnje vrijeme dosta čita, a ako je suditi prema objavama na voli i kuhati.

View this post on Instagram

Mi smo doma💗 #ostanidoma

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Podsjetimo, Nives i Goran u braku su od kraja 2017. godin. Vjenčali su se u zagrebačkom restoranu, u intimnom krugu obitelji i najbližih prijateljia, a Oliver je na svijet stigao 2018.. Od tada njihovoj sreći nema kraja.