ISKRENA ISPOVIJEST

Nives Celzijus progovorila o bolesti i o bivšem suprugu

26.01.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Neizdrživi bolovi u prsima natjerali su Nives Celzijus da na staru godinu potraži hitnu liječničku pomoć. Pjevačica i spisateljica je ispričala što joj se zapravo dogodilo, ali i u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom, nogometašem Dinom Drpićem te je otkrila je i koja joj je najveća želja

'Imala sam jako velike bolove koje bih usporedila sa porodom. Nikad nisam nešto tako bolno osjećala. Nisam mogla ležati uopće, ne bih onda imala dotok kisika. Čim bi legla doslovce od boli bi mi kretala suze', izjavila je Nives Celzijus u InMagazinu Nove TV.

Četiri dana provela je u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh.

'Shvatili su da imam anemiju i krvna slika mi je bila jako loša, tako da sam par dana primala krv i željezo i povraćala sve to što sa izgubila kroz godine' otkrila je. Bolest ju je naučila je da mora biti odgovornija prema svojem zdravlju.

Fali mi moja @sanjaagic i @revlonprofessionalcroatia #fabuladeforma da me dovedu u red ❤ #kukulele #nastalicim

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

'Moram imati više vremena za sebe jer sve nekako posao, posao. Kod nas gazbenika nema bolesti. Kuriš 39, ali moraš odraditi koncert koji je dogovoren. Ako te glas ne služi, ideš na injekcije da te posluži', kaže Nives.

Progovorila je i o odnosu s bivšim suprugom Dinom Drpićem s kojim je bila u braku devet godina, a danas su u nikad boljim odnosima.

'Nisam spremna upoznavati djecu sa novim muškarcem. Imam nekako preblizak odnos sa bivšim mužem, s kojim provodim svaki dan. Ima koga za skuhat ručak, imam koga za izderat se kad sam nervozna', priznala je.

Kao mala htjela je postati glumica što joj se ostvarilo u predstavi 'Vitez slavonske ravni', no ima još jednu veliku želju. 'Htjela bih glumiti u horor filmu. Voljela bih trčati, vrištati i bježati od nekog manijaka', rekla je pjevačica i spisateljica.

Ma tko ne bi volio te okice ...?

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on