IZNENADILA FANOVE

Nives Celzijus: 'Ponekad se dobro nasmijem nekim svojim izdanjima'

23.09.2019 u 19:49

Bionic
Reading

Objave na Instagram profilu pjevačice spisateljice i glumice obično pršte seksipilom, uskim odjevnim kombinacijama i zavodljivim video-snimkama. Nives Celzijus voli pokazivati i svoja opuštena, kućna izdanja, te lice bez šminke, a ovaj put je svojim pratiteljima opisala kako nastaju njezine fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama

'Ovo nije još jedna prije-poslije fotka u svrhu promoviranja anticelulitne kreme ili nekog sličnog proizvoda. Ovo sam ja unutar iste minute. Imamo tu ovo ružno svjetlo koje ne volimo i koje pada tako da se vidi sve ono što ne želimo vidjeti:kapilare, celulit, masnice, dlačice i ovo koje mi divno stoji i gdje moja koža izgleda gotovo savršeno s tek malim naznakama celulita. Ja naravno uvijek biram ono dobro svjetlo i dobre fotke, ali zadržim i one lošije kao podsjetnik da me ponekad i samo časak dijeli od onog boljeg. A ponekad se i jako dobro nasmijem nekim svojim izdanjima', napisala je Nives Celzijus pored kolaža od dvije fotografije.

Prije toga je pokazala kako bez šminke i kose svezane u 'messy' punđu, u kratkim hlačicama i majici stoji kraj stola za peglanje. Fanovima je otkrila da obično priča s odjevnim predmetima pod peglom i psuje ih. Nanizali su se naravno nebrojeni komentari. Mnogi su napisali da je potpuno razumiju jer i sami mrze peglanje.

SVI SU GLEDALI U NJU

Čisti seksipil: Nives Celzijus na otvorenju sajma servirala bombastičan dekolte

Pogledaj galeriju