PJEVAČICA I GLUMICA

Nives Celzijus otkriva čime je muškarac može osvojiti: 'Ja sam najjeftiniji dejt ikad'

30.08.2019 u 11:37

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Nives Celzijus nakon razvoda od nogometaša Dine Drpića svoj privatni i ljubavni život krije od javnosti i vrlo je tajanstvena. Zavodljiva brineta novom objavom na Instagramu otkrila je čime je muškarac može osvojiti

Iako je već priznala da u njezinom životu zbog poslovnih obveza trenutno nema prostora ni vremena za novog muškarca, Nives Celzijus sada otkriva kako bi voljela da je netko osvoji.

Od nogometaša Dine Drpića razvela se prije pet godina i od tada se potpuno posvetila sebi, karijeri i djeci, sinu Leoneu i kćeri Taishi. S bivšim suprugom ostala je u sjajnim odnosima i međusobno si pomažu oko djece, ali Nives sada putem Instagrama daje do znanja da je spremna za novog muškarca.

Četvrtak je zgodna Nives provela na Sljemenu s prijateljem Daliborom Petkom u treningu, a onda se pohvalila svojom fleksibilnošću te napravila špagu.

Sve je ovjekovječila fotografijom ispod koje je poručila: 'Ja sam najjeftiniji dejt ikad...Odvedeš me na Kraljičin zdenac i ja sretna.'

Skromna Nives dala je do znanja da bi s muškarcem svojih snova prvi spoj voljela provesti u prirodi, ugodnoj šetnji ili pak treningu. Upravo time onaj pravi mogao bi je oboriti s nogu, a ne skupocjenim večerama i izlascima.