ISKRENO PRIZNANJE

Bez zadrške: Nives Celzijus otkrila pravu istinu o svom ljubavnom životu

09.09.2019 u 10:04

Bionic
Reading

U lipnju je sa sestrom posjetila Dansku, a u kolovozu boravila u unutrašnjosti Istre te je uživala s djecom, 13-godišnjim Leonom i 12-godišnjom Taishom, te prijateljicom Ivanom Knoll i njezinim dečkom. Pjevačica, glumica i spisateljica sada je posvećena novim projektima i svojim potomcima. Nives Celzijus od razvoda nije imala ozbiljnu vezu. Od tada je prošlo pet godina, a otkrila je zašto joj trenutno ne treba novi muškarac

Njezin posljednji singl 'Od*ebando' objavljen ovog ljeta govori o tome - kako na damski način odbiti muškarca. Nives Celzijus kaže da joj ne prilazi puno udvarača, a za RTL Exkluziv otkrila je da je i ona bila odbijena.

'Jednom mi se sviđao puno mlađi frajer, čak bih rekla da sam se i ja sviđala njemu, ali to je ubitačna kombinacija Strijelac - Rak koja nikako ne funkcionira. Od njega sam dobila od*ebando, iako mislim da je požalio zbog toga', izjavila je.

Lakše joj je, kaže, primiti nego reći ne. 'Previše volim usrećivati ljude oko sebe', otkrila je. Nema zaljubljene faze - kad joj se netko svidi, to je drži tek nekoliko dana i onda shvati da to možda nije za nju. 'Što se mojih simpatija tiče, nekako se uvijek zadesi da nas dijele kilometri pa je to malo nezgodno', iskrena je Nives.

S jednim muškarcem je ipak čvrsto povezana, a riječ je o njezinom bivšem suprugu, nogometašu Dini Drpiću. 'Kad sam bila deset dana na moru, čuli smo se sigurno pet puta u tih deset dana što zbog klinaca, što zbog nekih drugih situacija, pa zbog te naše veze suvišno je da imamo još nekoga tko će nas pitati gdje smo i što radimo', priznala je.

  • +5
Nives Celzijus 2019. Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX