skockana od glave do pete

Nives Celzijus podiže temperaturu pokazujući raskošne obline u neonskom izdanju

01.05.2020 u 10:56

Bionic
Reading

U karanteni pjevačica, spisateljica i glumica popravlja, boja ogradu, sunča se na terasi, čisti, kuha, uči s djecom, vježba te ne odustaje od atraktivnih odjevnih kombinacija pa skoro dan ne prođe bez njezinih zavodljivih poziranja

Nives Celzijus svakodnevno dijeli što radi čak i dok je u izolaciji i uveseljava fanove seksi fotografijama, a ni ovog puta ih, sudeći po komentarima, nije razočarala. Za posljednju objavu na Instagramu uvukla je svoje bujne obline u haljinu neonski ružičaste boje koju je iskombinirala s neonski žutim štiklama. 'Dođi da gledamo zalazak sunca', poručila je pored fotografije na kojoj zavodljivo pozira, a njezini pratitelji nisu skrivali oduševljenje ni ovim outfitom.

View this post on Instagram

Dođi da gledamo zalazak sunca 😜

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

'Malo za promjenu da provjerim ima li što novo na krovu... I da, znam, izgorjele su mi noge od previše rada na suncu', zagolicala je maštu muškog dijela fanova s fotografijom na kojoj se penje na ljestve i nosi vruće hlačice. Pohvalila se da tijekom izolacije obavlja radove po kući.

Mnogi su primijetili kako je u izolaciji dobila koji kilogram više, no na takve komentare se ne obazire budući da je nedavno objavila fotku na kojoj pozira u uskom topiću te opisu istaknula: 'Ponosna bucka'.

Podsjetimo, Nives je bila dio žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' na Novoj TV, no snimanje se moralo odgoditi zbog zdravlja i sigurnosti članova produkcije.

View this post on Instagram

Ponosna buckica 😜

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on