HELEN HUNT I MATTHEW CARNAHAN

Nisu izdržali: Nakon 16 godina razišao se još jedan holivudski par

17.08.2017 u 10:41

Bionic
Reading

Iako su tijekom godina, koliko su proveli zajedno, zbog mnogobrojnih svađa i nesuglasica često bili odvojeni, 54-godišnja glumica Helen Hunt na kraju bi uvijek popustila i zbog dobrobiti njihove kćeri primila natrag svog nevjenčanog supruga Matthewa Carnahana. Ipak, čini se da je jedna kap prelila čašu i da nakon posljednje svađe glumica nema namjeru pomiriti se

Producenta 'Kuće od karata', 56-godišnjeg Matthewa Carnahana iz zajedničkog je doma, nakon 16 godina veze, izbacila dvije godine mlađa partnerica, glumica Helen Hunt.

Ta vijest iznenadila je tek rijetke, jer otkako su započeli svoju vezu 2001. godine, nekoliko su puta prekidali zbog raznih nesuglasica i mnogobrojnih svađa. No ona bi ga uvijek primila natrag. Čini se kako je ovog puta kap prelila čašu te da Helen Hunt nema namjeru pomiriti se.

Upravo zbog veze s Carnahanom, s kojim je 2004. godine dobila kćer Makenu Lei, Helen Hunt se povukla s filmskih platna i posvetila obitelji. 'Dobila sam kćer i odlučila da mi je važnije provesti vrijeme s njom, nego igdje drugdje', rekla je svojedobno holivudska glumica koja je prije veze s producentom bila u braku s glumcem Hankom Azariom.