VANJA HALILOVIĆ

Nismo je dugo vidjeli: Bivša voditeljica zavodljiva u mini bikiniju

02.08.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Nekada je bilo zaštitno lice RTL Televizije, no posljednjih godina u potpunosti se maknula iz javnosti, iako je često najavljivala da njezinim voditeljskim angažmanima nije došao kraj. Ipak, svoje obožavatelje redovito obavještava gdje je i što radi na Instagramu, a za svoje posljednje fotografije dobila je, kao i obično, samo komplimente

Vanja Halilović nekada je bila omiljeno televizijsko lice, a danas je ova 35-godišnjakinja daleko od svjetla reflektora i kamera. Sudeći po njezinom Instagramu, vrijeme provodi uživajući na raznim lokacijama.

Sa svojim dugogodišnjim dečkom Franom Barbierijem često putuje, a te fotografije rado objavljuje na Instagramu, poput onih s nedavnog putovanja u Los Angeles i Las Vegas.

Ipak, za njezine muške pratitelje puno su zanimljivije njezine fotografije u minijaturnim bikinijima i zavodljivim haljinama. Tako je bilo i ovoga puta, kada je objavila fotografiju snimljenu u zalazak sunca, a na kojoj Vanja Halilović pozira u minijaturnom bikiniju koji joj savršeno pristaje.

  • +19
Vanja Halilović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL