MELEM ZA OČI

Preseksi je: Vanja Halilović pozirala poput ljepotica iz 'Baywatcha'

03.06.2018 u 10:22

Bionic
Reading

Bivša voditeljica i manekenka već neko vrijeme boravi u SAD-u, točnije u Los Angelesu, odakle se na Instagramu hvali svojim doživljajima. Vanja Halilović do sad je objavila video u kojem je pokazala da je posjetila čuvenu ulicu Rodeo Drive u Beverly Hillsu, dobro šopingirala te fotografije s večere u restoranu Mr. Chow, a sada je svoje pratitelje ostavila bez daha u seksi izdanju

Vanja Halilović odjenula je jednodijelni kostim nalik onome kakav su proslavile ljepotice u slavnoj televizijskoj seriji 'Baywatch' s uzorkom američke zastave i pozirala ispred kućice spasilačke službe. Zgodna 34-godišnjakinja pokazala svoju odličnu figuru i da zna kako uživati punim plućima. Njezine seksi fotografije oduševile su on koji je prate na Instagramu, od kojih je dobila brojne komplimente.

Next to you, the sky is blue... in Malibu 💙

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on

Prije nekoliko dana Vanja je obožavatelje raspametila fotografijom na kojoj pozira u crnoj prozirnoj haljini, kroz koju joj se vidjelo donje rublje.

Nakon što je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u rujnu potpuno se posvetila radu u restoranu svog dugogodišnjeg dečka i zaručnika, Frane Barbierija. U posljednje vrijeme uglavnom je posvećena restoranu koji je otvorio njezin partner.

  • +19
Vanja Halilović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL