ne uzima k srcu negativne komentare

Ninu Badrić napali zbog šale s krumpirima, a ona u svom stilu reagirala na prozivke

02.08.2020 u 09:53

Bionic
Reading

Pjevačica je poznata kao vrsna imitatorica te kao osoba koja se vječno zafrkava, a u šaljivom tonu je pokušala odgovoriti svima koji su joj poručili da bi možda trebala razmisliti o promjeni profesije i početi se baviti poljoprivrednim poslovima

Domaći glazbenici zbog pandemije korona virusa proživljavaju teško razdoblje. Odgođeni su veći koncerti i festivali, a neki su u potpunosti ostali bez gaža. Nina Badrić se putem Facebooka obratila vladajućima poručivši da glazbenicima treba omogućiti da se vrate svojim poslovima. Njezin istup su podržale i brojne kolege, koje su preko Facebooka dobile 'poslovnu ponudu' budući da ih je jedna od korisnica pozvala da dođu vaditi krumpir.

I dok se danima vode rasprave na društvenim mrežama na tu temu, Nina se odlučila našaliti na taj račun. 'Krumpira više nemamo bit će iduće godine al zato šalša na pome', napisala je uz hashtag OPG Badrić. I opet to nekima nije dobro sjelo pa je jedna od pratiteljica zamolila Ninu da se ne šali s radom. 'Molim Vas, ja razumijem situaciju u kojoj se nalazite, ali se spustite na zemlju, bez ironije, molim! Nije samo vama teško' napisala je.

Nina je odmah odreagirala. 'Ajmo se svi kolektivno roknuti? Što kažete? Nikome nije lako trenutno ni onome 'ko kopa, a ni onome 'ko svira, a niti svim drugim ljudima. Makar još možemo zadržati u sebi zrno pozitive dobrote i optimizma. Zar ne? Svako dobro i vama i nek vam je dan nasmijan, to je barem besplatno', poručila je popularna pjevačica.

View this post on Instagram

Otočko stanje uma 🙃

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on