KONCERT 'EVO MENE MEĐU MOJE'

[FOTO] Trosatni spektakl u Veloj Luci: Počast Oliveru odale i mlade glazbene snage

31.07.2020 u 09:49

Bionic
Reading

Nakon što su večer prije Nina Badrić, Petar Grašo i Petar Dragojević ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci otpjevali najveće hitove Olivera Dragojevića povodom druge godišnjice smrti, sinoć su glazbenoj legendi odali počast i mladi pjevači, hrvatskoj publici poznati po nastupima u 'A strani' i showu 'Voice'

Zajedničkom izvedbom pjesme 'Dobar dan', u kojoj se iz publike pridružila i udovica Olivera Dragojevića, Vesna, započeo je i koncert 'Evo mene među moje'. I ovoga puta koncert je održan na pijaci ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci, no Oliverove su pjesme ovoga puta pjevali 'neki novi klinci'.

Za okupljanje mladih snaga domaće glazbene scene zaslužan je Ante Gelo, koji je sve i osmislio, a Oliverove su hitove sinoć otpjevali Mia Dimšić, Vinko Ćemeraš, Albina Grčić, Marko Kutlić, Matija Cvek, Uršula Najev, Dino Jelusić, Iva Ajduković, Antonela Đinđić, Jure Brkljača, Sabrina Hebiri, Petra Oreč, Dino Perić, Alen Đuras, Josip Palameta i Petra Roško.

Cijeli koncert trajao je puna tri sata, a mladi pjevači, prepoznatljivi po nastupima u HRT-ovim emisijama 'Voice' i 'A strana', svojim su izvedbama oduševili sve, što je bilo jasno vidljivo i na licima Oliverovih sinova i snaha.

  • +57
Koncert 'Evo mene među moje' Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX