NA HVARU

Nina Badrić uživa u svojoj ljetnoj oazi: U skrivenoj uvali puni baterije i čeka nove gaže

04.08.2020 u 10:05

Bionic
Reading

Nakon što je u Veloj Luci otpjevala Oliveru u čast njegove najveće hitove, Nina Badrić vratila se u svoju ljetnu oazu, na omiljeni Hvar, odakle je objavila i najnoviju fotografiju

Uz stihove Oliverove pjesme 'Trag u beskraju' - 'I da ‘oću i da smin ne bi moga skupit’ svu lipotu života' - Nina Badrić je na svom Instagram profilu objavila svoju najnoviju fotografiju, snimljenu na nepoznatoj lokaciji, na drvenoj klupi s pogledom na uvalu.

Odjevena u it komad ovog ljeta - dugački bijeli kaftan sa tamnocrvenim uzorkom, bosonoga i s trendi sunčanim naočalama zelenih okvira. Definitivno najbolji odabir u ljetnim mjesecima su lepršave kaftan halljine koje pružaju lagodan osjećaj na tijelu, a dok neke žene, baš kao i Nina, u ljetnim mjesecima odabiru prozračne, prozirne kaftan haljine za odlazak na plažu, druge su sklonije elegantnijim varijantama koje su savršen odabir za večere i vjenčanja.

Nina je za svoj izgled dobila brojne komplimente, među onima i da uopće ne stari: 'Zašto ti objavljuješ slike s Hvara iz svojih 20-ih?!',

A posljednjih dana Nina je izazvala popriličnu buru na društvenim mrežama i to nakon što je na svom Facebook profilu objavila video u kojem traži od Vlade pomoć glazbenicima. I dok su njezine brojne kolege taj istup podržale, bilo je i onih kojima se to nije sviđalo, pa je pjevačica dobila ponude da dođe vaditi krumpir kako bi zaradila, a što su glazbenici osudili.

  • +2
Nastup Nine Badrić na koncertu posvećenom Oliveru Dragojeviću Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX