NA INSTAGRAMU

Nina Badrić objavila fotografiju iz mladosti: Njezin izgled oduševio je sve do te mjere da nisu ni primjetili slavnu facu s kojom pozira

28.11.2020 u 09:37

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu zagrebačka je pjevačica poprilično aktivna te podjednako objavljuje fotografije iz svakodnevice, kao i one iz prošlosti, kojima ne prestaje oduševljavati svoje pratitelje. A posljednja objava sve je ostavila bez riječi i podsjetila na neka bolja vremena

'It's my life!' Napisala je na svom Instagram profilu, u svojoj posljednjoj objavi pjevačica Nina Badrić i oduševila sve. Uz naslov pjesme, velikog hita 2000-ih, Nina je objavila fotografiju iz mladosti na kojoj pozira sa slavnim američkim glazbenikom i frontmenom popularnog benda, Bon Jovijem.

Nina na fotografiji gleda prema fotografu, pozirajući u crnoj kožnoj haljini koja ima gola ramena, a njezina vitka linija i prirodna ljepota ostavili su bez riječi i njezine vjerne pratitelje, među kojima su se našle i neke poznate dame.

Tako joj je manekenka Iva Jerković poručila: 'Koliko si ti tu lijepa pa to je čudo...njega nisam ni primjetila', Lana Jurčević je napisala: 'Jaooooo kako ste zgodni!', a oglasila se i snaha umirovljenog generala Čermaka, Andrea Čermak koja joj je ostavila emotikone srca i potom u drugom komentaru dodala da je 'ljubomorna'.

  • +12
Nina Badrić - fotografije iz ranijih faza karijere Izvor: Instagram Stories / Autor: Instagram Stories