ODUŠEVILA U OBA IZDANJA

Nina Badrić se centrom grada jučer šetala samo u sakou, a danas se odlučila za topliju varijantu u kojoj je nedavno koračala i Sljemenom

14.11.2020 u 22:08

Bionic
Reading

Pjevačka zvijezda Nina Badrić svratila je u petak i subotu do centra grada u potpuno različitim izdanjima. Osim stilske različitosti, Ninina modna izdanja ostavila su dojam kao da je riječ o dva različita godišnja doba

'Navučem osmijeh i briga me', poručila je pjevačica dok se u petak Ilicom šetala samo u sakou pepito uzorka i visokim čizmama.

Iako je za ovaj outfit pokupila pohvale svojih pratitelja, toplije izdanje u kojem se u subotu pojavila pod spomenikom Nikole Tesle u centru grada izazvao je pravo oduševljenje.

Nina je za subotnje druženje s Teslom odjenula široke karirane crno-bijele hlače i crnu dolčevitu, koje je ukomponirala s crnim kožnim čizmama i torbom.

Za dašak vedrine i topline svojoj je modnoj kombinaciji dodala narančasti poludugi kaput.

'Evo, ako me netko ikada bude pitao kako bih se željela oblačiti i izgledati, reći ću samo: 'Nina Badrić', napisala je jedna Ninina obožavateljica i dodala da joj ni njezin talent ne bi bio na odmet.

'Gospođo vama tesla ne pomaže. Vi i bez svjetla sijate!', laskao je pjevačici drugi pratitelj.

Inače, narančasti kaput kojega Nina nosi potpisuje domaći modni brend Duchess.

Na nedavno održanoij modnoj reviji brenda u vlasništvu naše poduzetnice Snježane Mehun, pažnju je svojom elegancijom plijenila upravo Nina Badrić.

  • +12
Modna revija brenda Duchess u Muzeju suvremene umjetnosti Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Zanimljivo, Nina se u narančastom kaputu brenda Duchess nedavno pojavila u potpuno drugačijem ambijentu, sparivši ga sa sportskim outfitom za planinarenje po Sljemenu.