AKTIVNA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Nina Badrić fanovima diže raspoloženje svojim starim fotkama i duhovnim porukama

30.03.2020 u 11:50

Bionic
Reading

Prošli tjedan pjevačica je bila žrtva krađe identiteta su se na internetu pojavili lažni oglasi u kojima se spominjalo njezino ime. Njezini odvjetnici poduzeli su potrebne korake, a ona se vratila svojoj svakodnevici u izolaciji. Obožavatelje svaki dan razveseli kakvom novom objavom

Nina Badrić prije više godina pronašla je utjehu u vjeri i rado o tome priča. Više puta je isticala kako je u molitvi pronašla svoj smisao života te da joj molitva pomaže da ostanem jaka, pribrana i sretna osoba. U tom duhu obratila se fanovima u svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama.

'Nastavili smo neustrašivo dalje misleći da ćemo ostati zdravi u jednom bolesnom svijetu', poruka je od Pape Franje koji je u petak u Vatikanu predvodio molitvu i klanjanje pred Presvetim, a koju je pjevačica uputila onima koji je prate.

Zadnjih dana Nina fanovima na Instagramu uglavnom pokazuje neke svoje ranije nastale fotografije kojima se prisjeća ljeta ili pak šetnji po Zagrebu prije izolacije i potresa koji je bio prošlog vikenda. 'Zagrebačkim ulicama.. opet ćemo šetati', popularna 47-godišnjakinja diže moral svojim sugrađanima.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa