OSTALA JE ISTA

Nina Badrić fanove razveselila snimkom starom 15 godina, oni joj čestitaju što je karijeru izgradila bez golotinje

15.02.2020 u 15:12

Bionic
Reading

Obožavatelji naše pjevačice s nestrpljenjem očekuju njezin koncert kojeg će održati početkom idućeg mjeseca u zagrebačkoj Areni. Do tada ih je odlučila podsjetiti na svoj prvi veliki kojeg je imala 2005. godine. Mnogi mogu primijetiti kako se Nina Badrić uopće nije promijenila

'Ovako je bilo prije točno 15 godina na mom prvom velikom solističkom koncertu u Zagrebu. Slavili smo ljubav', prisjetila se Nina Badrić snimkom na kojoj pjeva 'Moja ljubav'. Pjevačica je tada napunila veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova na koncertu 'Ljubav za ljubav'. Bio je to jedan od njezinih najvećih koncerata do tada. Na snimci Nina izgleda gotovo identično kao danas.

'Prava dama, bila i ostala. Karijeru ste izgradili bez 'sisaiguzica', svaka čast! A tek pjesme', 'Ti si naše srce', 'Anđeo s anđeoskim glasom', pisali su joj zadivljeni pratitelji.

Mnogi su joj poručili da je ostala ista te pobrala same komplimente na račun svog mladolikog izgleda i vitke linije. Pjevačica je uzbuđena zbog svog predstojećeg koncerta u zagrebačkoj Areni na kojem je najavila spektakl s vrsnim glazbenicima i 18 plesača.

U Areni će izvesti i hitove uz koje su odrastale generacije, počevši od 'Ja za ljubav neću moliti', 'Ja sam vlak', preko 'Čarobno jutro', 'Takvi kao ti', 'Nek ti bude kao meni', do 'Dani i godine', 'Rekao si'.

'Neke od najemotivnijih pjesma koje sam napisala nastale su u mojim najbezbrižnijim trenucima. Kad sam najsretnija, pišem neke od najemotivnijih pjesama. Ne znam ni sama zašto je to tako, no ja uporno pratim svoju muzu. Publika mi definitivno najviše vjeruje u baladama i to je za mene ‘amen’, jer ja sam ovdje zbog njih', pojasnila je nedavno za Jutarnji list.