UVIJEK ISKRENA

Nikolina Ristović: 'Svega ima u braku: Red svađa i pomirenja, ali onda sve bude okej'

06.02.2020 u 11:53

Bionic
Reading

Domaćoj voditeljici s beogradskom adresom nudili su u zadnje vrijeme da vodi srpske realityje, no to, kaže, ne bi mogla voditi. Trenutno je fokusirana na to da poput Izabel Kovačić, pokrene vlastiti modni brend dječje odjeće na kojem radi s dizajnericom iz Londona

'Ideja mi je da napravim eko pristup dječje mode koji je urban i uniseks. Želim da se ta odjeća reciklira, odnosno da se ne baca već da se nasljeđuje i preda mlađim generacijama', ispričala je Nikolina Ristović za 24sata.

Govoreći o trošenju na krpice, kaže da ima mjeseci kad ne potroši apsolutno ništa.

'To je uglavnom povezano s putovanjima, jer kada putujem, pronalazim stvari koje mi nisu ovdje dostupne pa ih kupim. U posljednje vrijeme sam svakako smanjila potrošnju. Ono što bih ja voljela nositi ne mogu odjenuti jer bih izgledala kao čudo koje hoda ulicom. Ja volim otkačene stvari, odnosno avangardni pristup. Ne mislim da je nužno imati brendove na sebi od glave do pete da bi se dobro izgledalo. Evo ja sad nemam i ne osjećam se loše zbog toga', rekla je. Jelenu Karleušu izdvojila je kao osobu koja se fantastično odijeva i ima savršen osjećaj za modu.

U zadnje vrijeme je, ističe, odsutna s televizije, ali svojom voljom. 'Povukla sam se jer sam prerasla neke stvari, nudili su mi da vodim srpske realityje, ali to je drugačije nego u Hrvatskoj, to ne bih mogla voditi', otkrila je Nikolina. Kad je riječ o receptu za uspješan brak kakav ona ima sa suprugom Vidojem Ristvićem, kaže da je to vjerojatno tolerancija.

'Ljudi se mijenjaju, pokušavam vjerovati da se ja mijenjam na bolje, poanta je da se nadograđujete u istom smjeru. Strast i ružičaste naočale kojim gledate partnera počnu blijediti nakon nekog vremena, počnete uviđati njegove mane, stvar je u tome koliko ste spremni prihvatiti taj realan život i naučiti živjeti s tim manama. Svega ima u braku: Red svađa i pomirenja, ali onda sve bude okej', rekla je. Otkriva i oko čega se najčešće svađa sa suprugom.

View this post on Instagram

Moram hitno promijeniti fotografa. Ili sebe. 🥴

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

'To se nagomilaju veće stvari koje te frustriraju i kap koja prelije čašu bude neka sitnica, npr. 'Zašto si ostavio čarape na podu?' pa se nakon toga otvore teme kada zapravo shvatiš koji je pravi problem. No poanta je da razgovarate i uspostavite komunikaciju, jer ako gurate stvari pod tepih, onda se nagomila previše stvari koje se ne mogu popraviti. Nekad Vidoji znam prijetiti razvodom, ali brzo se pomirimo', našalila se voditeljica.

Ponovo je pričala i na temu plastičnih operacija.

'Bila sam na operaciji nosa i to sam javno priznala. Nije mi žao zbog toga, jer sam to morala napraviti. Imala sam lom pa sam osim estetskih razloga, to napravila i zbog zdravlja. Osim toga, u prosjeku jednom godišnje idem na hijaluron. Botoks nemam, nije da ga nisam isprobala, ali s njim ne postoji razlika na mom licu jer nemam izraženu mimiku pa se tu nema što zamrzavati', poručuje.

Dan započinje kavom, gotovo nikad ne doručkuje, relativno malo spava, dovoljno joj je 5-6 sati sna. U slobodno vrijeme s prijateljicama ide na kavu i ručak, a voli gledati serije.