IMA STILA

Svi su gledali Nikolinu Ristović u raskošnoj kreaciji s hrvatskim potpisom

28.01.2020 u 11:54

Bionic
Reading

Uvijek besprijekorno dotjerana, TV voditeljica Nikolina Ristović bila je u središtu pozornosti na drugoj po redu dodjeli nagrada MAC u Beogradu

Atraktivna Zagrepčanka s beogradskom adresom kad je u pitanju moda nikad ne griješi, a iako je odlično upućena trendove njezine su modne kombinacije uvijek s odmakom i jakim individualnim potpisom.

  • +17
Dodjela glazbenih nagrada Music Awards Ceremony 2020 u Stark Areni Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Nikolina se i ovoga puta itekako potrudila oko svog outfita za ovu svečanu prigodu koji je bio za svaku pohvalu.

U raskošnoj crnoj haljini domaćeg modnog dvojca eNVy room, voditeljica je bez problema zasjenila konkurenciju.

Haljina bez naramenica s bogatim slojevima tila bila je savršen odabir za lijepu Nikolinu koja je ovaj efektni outfit upotpunila odličnim make upom. Bujnu je kosu stilizirala u kovrče i podigla u polurep, što je ipak možda bila predramatična frizura za ovakvu statement haljinu, no voditeljica je i to uspješno isfurala.

Osim Nikoline, dodjelu nagrada MAC koja se dijelila u 18 kategorija upriličenu u beogradskoj Štark Areni nisu propustile ni druge domaće zvijezde poput Nine Badrić, Jelene Rozge, Indire Levak, Lejle i Tarika Filipovića, Antonije Šole...

Inače, Nikolina je bila zadužena za program na crvenom tepihu, a naša voditeljica Ana Radišić bila je jedna od voditeljica službenog dijela programa.