trenutno je podstanar

Nikolina Ristović se oporavlja nakon trovanja plinom, kupila je novu kuću u podsljemenskoj zoni

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Prošlo je mjesec i pol dana od kad se voditeljica Nikolina Ristović otrovala ugljičnim monoksidom u stanu u centru Zagreba. Najprije je živjela u hotelu jer se u taj stan od straha više nije htjela vratiti. Ona i suprug Vidoje Ristović kupili su kuću u podsljemenskoj zoni, koja je trenutno u fazi renoviranja

Do useljenja u svoj novi dom proći će pet, šest mjeseci, a do tada će Nikolina Ristović sa svojom obitelji biti podstanar u unajmljenom stanu. U međuvremenu čekaju izvješće policije kako bi mogli podignuti tužbu protiv odgovornih.

  • +4
  • +1

Nikolina Ristović

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Kći Una Sofija iduće godine kreće u školu, kako je otkrila Ristović, najvjerojatnije u Zagrebu. Voditeljica, pak, ovih dana kreće s tretmanima u hiperbaričnoj komori, donosi 24sata.

Riječ je o metodi liječenja gdje se udiše 100% kisik u uvjetima povišenog tlaka. U takvim uvjetima kisik se otapa u krvi te na taj način dospjeva do tkiva koja nisu dovoljno zasićena kisikom. Njezinoj djevojčici Uni Sofiji dijagnosticirane su promjene na EEG-u pa mora biti pod liječničkom kontrolom. Voditeljica se psihički dobro osjeća, premda je, izjavila je, neko vrijeme nakon trovanja plinom zaboravljala stvari.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!