NAKON PROŽIVLJENE DRAME

Pakiranje za Švedsku i prodaja pištolja: Nikolina Ristović zaintrigirala pratitelje na Instagramu

06.03.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Nakon što je početkom veljače s mlađom kćeri Unom Sofijom doživjela otrovanje ugljičnim monoksidom, televizijska voditeljica i dizajnerica Nikolina Ristović svojom posljednjom objavom na Instagramu uspjela je zaintrigirati svoje brojne pratitelje

'Pakiram za Švecku, majke mi... I prodajem pištolj kao nov, jednom korišten. Fotografija ne odaje trenutačno stanje, snimana je u mrvicu sretnijim, suncem okupanim okolnostima', napisala je Nikolina ispod nove fotografije objavljene na Instagramu. Njezinu objavu komentarima su popratili brojni pratitelji, između ostalog istaknuvši kako joj se život u hladnoj Skandinaviji zasigurno ne bi svidio.

Poznata 48- godišnja voditeljica prije nekoliko tjedana proživjela je pravu dramu. Curenje plina u njezinom zagrebačkom stanu umalo je završilo kobno za nju i kćerkicu Unu Sofiju. Zahvaljujući dobroj reakciji njezina supruga Vidoje Ristovića, Nikolina i malena Una Sofija na vrijeme su zbrinuti, a trenutno borave u Beogradu nakon što su neko vrijeme provele u bolnici uslijed otrovanja ugljičnim monoksidom.

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Danas je odlučna u svojoj namjeri da potakne ljude da brinu o sebi i svojim ukućanima i da paze da im se ne dogodi isto što i njoj, samo ovoga puta sa smrtnim posljedicama.

'Zahvalna sam na slučajnom i dobro odrađenom prvom influenserskom zadatku. Slučajno sam saznala da su zalihe detektora za CO u Zagrebu potrošene. Bravo za sve vas koji ste ih nabavili! I ne, nemam nikakav lukrativan interes po ovom pitanju... Naša sigurnost u ovom slučaju mi je nagrada', nedavno je napisala na Instagramu.