šali se na svoj račun

Nikolina Ristović: 'Sad se i izlasci u dućan računaju. Svijete, samo čekaj da ja poludim'

15.06.2021 u 11:17

Bionic
Reading

Poznata 48-godišnja voditeljica i njezina 6-godišnja kći Una prije četiri mjeseca otrovale su se ugljičnim monoksidom u stanu u Zagrebu. Nedavno je otkrila da i dalje postoji opasnost od plućne embolije te da se sada se bori s izmaglicama i smetnjama u kratkoročnoj memoriji. No svakodnevicu Nikolini Ristović uz obitelj uljepšavaju i njezini kućni ljubimci

Krajem travnja Nikolina Ristović, mnogima poznatija kao Pišek raznježila je ekipu na Instagramu fotografijom s tek rođenim štencem pomeranca. 'Baby on board', najavila je voditeljica, a mnogi su joj čestitali u šali.

Voditeljica je poznata po velikoj ljubavi prema pomerancima te je općenito ljubiteljica životinja i aktivistica za zbrinjavanje napuštenih pasa. Do sada ih je spasila već nebrojeno puno, a nerijetko pokazuje i svoje ljubimce za koje je ranije naglasila kako su punopravni članovi njihove obitelji.

U najnovijoj objavi povezala je psića ali i izlaske nakon popuštana mjera šaleći se na vlastiti račun. 'Nakon mjesec dana dojenja (šteneta). Sad se i izlasci u dućan računaju. Svijete, samo čekaj da ja poludim!', poručila je Nikolina Ristović. I dok je većina, očekivano komentirala njezin uvijek besprijekoran izgled, neki su je pitali i za psića.