izaziva malu zavist

Nikolina Pišek se ne da iz Italije, javila se s novog mjesta na kojem uživa

18.07.2023 u 10:53

Bionic
Reading

Dotjerana i glamurozna voditeljica već neko vrijeme odmara se u zemlji koja je ove godine privukla brojna poznata lica. Ona je jedna od onih koji su ove godine odlučili započeti ljeto putovanjem u Italiju

Nikolina Pišek najprije je bila na promociji starije kćeri Hane Cigoj, koja je na Sveučilištu u Milanu završila studij medicine, a onda je pokazala kako uživa na jezeru Como, gdje je, kako je sama opisala, prakticirala čuveni talijanski dolce far niente, odnosno umijeće dokoličarenja.

Riječ je o popularnom ljetovalištu slavnih glumaca i biznismena, a na još većoj popularnosti je dobilo kad je na toj prestižnoj lokaciji vilu kupio George Clooney te danas ondje često boravi sa suprugom Amal. Sada se voditeljica javila iz novog lijepog talijanskog grada.

Trenutno se opušta i gušta u čarima Rima. Svoj posjet Vječnom gradu zabilježila je brojnim videima i fotografijama koje će biti teško nadmašiti, izazvavši malu zavist bajkovitim prizorima. Ne treba sumnjati da je i uvijek besprijekornim modnim kombinacijama, koje naglašavaju njezinu vitku figuru, privlačila mnoge poglede i ondje.

Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL