to se zove uživancija

Nikolina Pišek se javila s destinacije na kojoj odmara George Clooney

13.07.2023 u 16:27

Bionic
Reading

Voditeljica već neko vrijeme boravi u Italiji. Ondje je stigla kako bi sa kćeri Hanom (koju je dobila u vezi s voditeljem i novinarom Markom Cigojem) proslavila njezin novi akademski uspjeh na Sveučilištu u Milanu

Nikolina Pišek opušta se uz Lago Di Como, treće po veličini u Italiji i jedno od najdubljih jezera u Europi. U njega su se zaljubili Winston Churchill, DaVinci a ondje, mnogima je poznato, često boravi slavni holivudski ljepotan George Clooney koji tamo posjeduje vilu Oleandru iz 18. stoljeća.

Na omiljenom mjestu svjetskog jet seta, 47-godišnjavoditeljica je pozirala na nekoliko fotografija s kojima se pohvalila na Instagramu. Neke od njih su nastale na terasi restorana s koje puca pogled na jerero.

Koji dan ranije, Nikolina je fanovima obznanila da nije bilo bajno u Italiji te im je pokazala fotografije iz bolnice. Kako ih je tom objavom zabrinula, u idućoj je objavi napisala: 'Istina, malo partija nikog nije ubilo'. Naposljetku, ne otkrivajući detalje, navela je da se sve završilo u redu te da nije ona ta kojoj je bila potrebna liječnička pomoć, već da je u bolnici bila samo kao pratnja.

Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL