FASHION TALKS

Nikolina Pišek: 'Ne znam nijednu osobu s ovih prostora koja je radila više od mene'

03.07.2023 u 15:10

Bionic
Reading

Nakon godina i godina druženja i poslovnih suradnji, Boris Banović pred svoj je mikrofon 'priveo' blisku prijateljicu, televizijsku voditeljicu Nikolinu Pišek, a ta situacija bila je zbunjujuća za oboje jer Fashion Guru nije znao što bi je pitao kada zna sve o njoj

Iako Guru o Nikolini Pišek zna sve, odlučio je kroz svoj Fashion Talks otkriti čitateljima tportala neke zanimljivosti o njoj.

A ono što je prvo odlučio 'razriješiti' njezina je odluka da se nakon godina života u Beogradu vrati u Zagreb.

Nikolina Pišek o životu u Beogradu Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

'Beograd je bilo mjesto u kojem sam živjela i u kojem sam imala obiteljski život, brak i posao. Zapravo me tamo doveo Siniša Svilan i projekt tadašnje Nove TV’, počela je Pišek i dodala kako je optužuju da ona ‘ništa ne radi’, a s druge strane - ona ne poznaje nijednu osobu s ovih prostora koja je radila više od nje.

Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Prošla je mnoge televizije, radila projekte kojima je bila zadovoljna i sretna te na koje je i dandanas ponosna i smatra da joj nitko ne može prigovoriti da je u njima išta kontroverzno.

Na pitanje gdje bi u budućnosti voljela raditi, u duhovitom stilu je rekla: ‘Kad narastem, bit ću Oprah.’

Nikolina Pišek o svakodnevici Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Nakon reda priče o modi, Borisa Banovića zanimalo je čita li voditeljica išta, a ona se našalila da čita spise odvjetnika, potom ju je zamolio da ispriča kako izgleda jedan njezin dan.

Nikolina Pišek u novom Fashion Talksu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

‘To zvuči dosadno. Probudim se vrlo rano jer moram voditi dijete u školu. Odgovaram na sudske pozive, odradim treninge, a otkrila sam pilates. Ako imam neku aktualnu emisiju, konzultiram se s kolegama, radim na scenariju… Dobro kuham jer, ne bi vjerovao - djeca jedu svaki dan i to me šokiralo.’

Posebna zahvala hotelu Zonar Zagreb na ustupljenom prostoru za snimanje.