VELIKI KORAK

Voditeljica Nikolina Pišek pohvalila se velikim uspjehom svoje kćeri

06.07.2023 u 21:46

Bionic
Reading

Voditeljica Nikolina Pišek ponosna je majka dvije kćeri, Hane i Une Sofije te je naravno vesele uspjesi njezine djece

Stariju Hanu dobila je iz veze bivšim partnerom, novinarom Markom Cigojem, a njezina ju je kćer sad jako razveselila novim uspjehom.

Naime, nakon što je završila XV. gimnaziju (MIOC) u Zagrebu, vrijedna je Nikolinina kćer prvo otputovala volontirati u Ruandu, a zatim je upisala Medicinski fakultet u Velikoj Britaniji gdje je diplomirala prije dvije godine.

Sad je pak ponosna mama Nikolina na svom Instagram profilu čestitala Hani na novom uspjehu koji je postigla na nastavku školovanja u Italiji.

Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Nikolina Pišek u novom Fashion Talksu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Sjajan Hanin uspjeh iz područja medicine, odnosno neuroznanosti na Sveučilištu u Parmi su naravno došle podržati i Nikolina Pišek i njezina mlađa kćer Una Sofija koju je dobila u braku s preminulim Vidojem Ristovićem.

Nikolina Pišek o modi Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

'Mlađu seku smo odmah promovirali u asistenticu', našalila se Nikolina ispod fotografije na kojoj se nalaze njezine obje nasljednice koje je objavila na svom Instagram Storyju.

Hana i njezine kolegice proslavile su veliki uspjeh večerom i druženjem, a nekoliko je objava iz Italije na svom Instagram Storyju objavila i Nikolina Pišek.

Nikolina Pišek o svakodnevici Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Inače, Nikolina je u novoj epizodi Fashion Talksa Borisu Banoviću, poznatijem kao Fashion Guru, otkrila ponešto o svojim šoping navikama.

Kada je riječ o šopingu, rekla je, u posljednje vrijeme najradije kupuje preko interneta i to smatra svojom 'šoping mekom', a razlog je jednostavan - čista lijenost.

'Kad bih otišla negdje na put, znala sam kupovati, a sada vidim koliko je to traćenje vremena. Postoje ti neki dućani koji imaju poseban šarm i sve to skupa', rekla je N. Pišek i dodala da radije kupuje odjeću od mladih dizajnera nego od poznatih brendova.