OBITELJSKE VEZE

Nikada ne biste rekli da su ove slavne osobe zapravo rođaci

04.01.2020 u 16:08

Bionic
Reading

Svoje rodbinske veze ove zvijezde nikada nisu previše isticale pa malo tko zna da su zapravo krvno povezane

Američka glumica Dakota Fanning i njezina mlađa sestra Elle imaju daleku rođakinju u britanskoj kraljevskoj obitelji.

'To je tako čudno, a istovremeno ludo. Oduvijek sam htjela istražiti svoje daljnje rodbinske veze i saznati s kime sam sve u rodu. Ispada da je to već netko učinio za mene i to je jako kul', rekla je Dakota kada su je upitali za vezu s vojvotkinjom Kate Middleton, inače njezinom daljnjom rođakinjom.

  • +6
Slavni rođaci Izvor: Profimedia / Autor: Alessia Paradisi / JAMES WHATLING /

Nevjerojatna slučajnost poklopila se Tomu Hanksu, glumcu koji u novom filmu igra Freda Rogersa, popularnu američku TV ličnost prošlog stoljeća. Istraživanja su pokazala da je Hanks nećak u šestom koljenu nekad omiljenom Rogersu. Njihova krvna veza je njemački imigrant Johannes Mefford, rođen davne 1732., koji je i jednom i drugom u rodu.

Mnogi ne znaju da su glumica Beanie Feldstein i glumac Jonah Hill rođeni brat i sestra. Rijetko se zajedno pojavljuju u medijima, ali zato ne skrivaju koliko se ponose jedno drugim. Mlađi Jonah u svojoj sestri vidi uzor i heroja, a čak je dao tetovirati njezino ime.

Američka pjevačica i glumica Ashlee Simpson udajom za drugog supruga Evana Rossa 2014. ušla je u obitelj slavne glazbene dive Diane Ross, a koja joj je od tog trenutka službeno postala svekrva.

Britanska pjevačica Lily Allen možda vam je poznata zbog svojih glazbenih hitova, no manje je poznato to da ima jednako slavnog brata koji je igrao u hit seriji HBO-a, 'Igri prijestolja'. Riječ je o glumcu Alfieju Allenu.

Tko bi rekao da slavna komičarka Amy Schumer ima veze u političkim krugovima? Naime njezin rođak je Chuck Schumer, njujorški senator koji se posebno zalagao za reformu o nošenju oružja u SAD-u.

Proslavljeni američki televizijski meteorolog Al Roker obiteljski je povezan s poznatim glazbenikom Lennyjem Kravitzom. Njihovi šukundjedovi bili su rođaci.

'Želite znati s kime sam rodbinski povezana? Moja daljnja rođakinja je Sarah Palin. Tu informaciju saznala sam na čudan način - netko mi je javio da smo daljnja rodbina', rekla je jednom prilikom glumica Halle Berry te ne krije oduševljenje time što joj je političarka u rodu.

To što dijele isto prezime nije slučajnost. Komičarka Melissa McCarthy ima jednako humorističnu rođakinju, radijsku voditeljicu Jenny McCarthy.

Da su Warren Beatty i Shirley MacLaine u obiteljskim vezama, otkrivaju nam i njihovi geni. Oboje nadareni za film, glumu i televiziju, ovi proslavljeni holivudski junaci rođeni su brat i sestra.

Mlada glumica i pjevačica u nastanku, 28-godišnja Emma Roberts ima iznimno poznatu tetu koja joj je velika pomoć u probijanju u Hollywoodu. Preslatka Emma kći je Erica Robertsa, starijeg brata glumice Julie Roberts, a čak je i fizički slična svojoj slavnoj teti.