BLAGDANI U KRALJEVSKOJ OBITELJI

Kate Middleton ulovila trenutak nježnosti; nova fotografija kraljevske obitelji rastopit će i najtvrđa srca

25.12.2019 u 13:04

Bionic
Reading

Princ William pokazao je svoju nježnu stranu koju je pak njegova supruga, vojvotkinja Kate, uspjela ovjekovječiti na prekrasnoj obiteljskoj fotografiji

Crno-bijelu fotografiju Kate Middleton je slikala ranije ove godine u Norfolku, a objavili su je na službenom profilu na Instagramu povodom Božića. Na fotografiji su i princ George i princeza Charlotte, no u prvom planu je William koji ljubi najmlađeg princa Louisa.

Kate se već godinama iz hobija bavi fotografiranjem i uglavnom koristi crno-bijelu tehniku. Njezine su se obiteljske slike već našle među službenima, a ove je godine proglašena i pokroviteljicom Kraljevskog fotografskog društva.

  • +2
Dolazak članova britanske kraljevske obitelji u Buckinghamsku palaču Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / Mega Agency / Profimedia

Članovi kraljevske obitelji danas prisustvuju tradicionalnoj proslavi Božića koju organizira kraljica u jednom od svojih domova, onom u Sandringhamu. Pridružit će im se kraljičin suprug princ Phillip koji je na Badnjak pušten iz bolnice. S engleskom obitelji neće biti vojvoda i vojvotkinja od Sussexa koji prvi Božić sina Archieja slave u SAD-u i Kanadi.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…