NIKUD IM SE NE ŽURI

Nikad nije kasno: Ove slavne osobe čari očinstva iskusile su tek nakon pedesete

26.06.2021 u 21:55

Bionic
Reading

Tek su dobivanjem djece u zrelijoj dobi neki slavni očevi shvatili koliko im je dotadašnji život bio neispunjen, ali neki su uvjereni da ne bi bili dobri očevi da su ranije dobili dijete, jer bi bili previše usredotočeni na karijeru

Glumac James Earl Jones, koji je Lukeu Skywalkeru u filmu 'Zvjezdani Ratovi: Epizoda V - Imperij uzvraća udarac' izrekao poznatu rečenicu 'Ja sam tvoj otac', u stvarnom je životu to mogao izreći tek s 51 godinom. Jones je s drugom suprugom Cecilijom Hart, koja je umrla od raka jajnika 2016. godine, dobio sina Flynna 1982. godine.

David Letterman je s tadašnjom djevojkom Reginom Lasko dobio sina Harryja 2003. godine, kad mu je bilo 56, a par se vjenčao 2009. godine. U emisiji 'Today' je voditelju Willieju Geistu rekao da se najsigurnije osjeća kad je sa sinom. 'Ljudi uvijek govore da djetetu ne treba biti najbolji prijatelj. Pusti to! Pogledaj me, koliko mi još dugo ostaje? Želim mu biti najbolji prijatelj!', rekao je Letterman.

Mr. Big ili Faca iz serije 'Seks i grad', glumac Chris Noth, prvo je dijete, sina Oriona, sa suprugom Tarom Wilson dočekao 2008. godine, kad j imao 53. Par je u međuvremenu dobio i drugog sina Keatsa, koji je rođen prošle godine kad je Nothu bilo 65 godina.

Okorjeli neženja Hugh Grant otac je postao 2011. godine. Imao je tada 51 godinu, što mu očito nije predstavljalo problem, jer ih je nakon toga dobio još četvero. Dvoje ima s bivšom partnericom Tinglan Hong, a troje sa suprugom Annom Elisabeth Eberstein, a dio toga odradio je i paralelno pa su mu neka od djece vršnjaci.

Steve Martin je otac postao sa 67 godina kad je njegova druga supruga Anne Stringfield rodila kćer 2012. godine. 'Da sam ranije dobio dijete, bio bih loš otac, jer bih svu svoju pozornost gubio na karijeru', rekao je 2017. godine Martin.

Simon Cowell je s djevojkom Lauren Silverman sina Erica dobio na Valentinovo 2014. godine, kad mu je bilo 54 godine. 'Kad postanete tata, nešto klikne u vama. Sve se vrti oko njih... Postanete vrlo zaštitnički raspoloženi i što je najvažnije, to je dio razloga zbog kojeg sam promijenio sve u svom životu', rekao je 2019. za Daily Mail Cowell.

Glumac Jeff Goldblum je postao otac sa 62 godine. Sa suprugom Emilie Livingston ima dva sina, Charlieja Oceana rođenog 2015. i Rivera Joea rođenog 2017. godine.

George Clooney je blizance Ellu i Alexandera sa suprugom Amal dobio 2017. godine, kad je imao 56. Kad ih je odlučio imati, rekao je kako nije odjednom pomislio da će mu život biti neispunjen bez njih. 'Osjećao sam kao da imam prilično ispunjen život. Onda sam upoznao Amal i shvatio da je moj život bio prilično prazan. A kad onda u njega ubacite još i dvoje djece, tek tad odjednom shvatite koliko je nevjerojatno prazan bio', rekao je glumac u emisiji Today.

Zvijezda serije 'Puna kuća' John Stamos otac je postao s 54 godine. Sina, kojega je po svom ocu nazvao Billy, dobio je sa suprugom Caitlin McHugh 2018. godine.

Warren Beatty i Annette Bening prvo od svoje četvero djece su dobili kad je glumac imao 54 godine. Par se upoznao kad je Beatty angažirao Bening u svom filmu 'Bugsy' iz 1991. godine, a vjenčali su se 1992. godine, dva mjeseca nakon rođenja prvog djeteta. 'To je najveća stvar koja se ikad dogodila meni i njihovoj majci. Veće je to i od slave, a nije došlo niti trenutak prerano', rekao je Beatty o svojoj djeci 2016. za časopis People.