UZAVRELA ATMOSFERA

Nika Fleiss uskočila u badić i otvorila sezonu sunčanja i kupanja, pratitelji joj pišu: 'Hoćemo još'

15.04.2024 u 10:33

Bionic
Reading

Kupanje u travnju? Ako se pita bivšu skijašicu, sezona brčkanja startala je već proteklog vikenda. Javila se pratiteljima foto razglednicom s popularne domaće destinacije

Porasle su temperature u zraku i na društvenim mrežama. Bivša skijašica obavijestila je pratitelje kako je za nju ljeto počelo i to na terasi opatijskog hotela. Svima je poručila: 'Sezona otvorena'.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Nika Fleiss pozirala je uz bazen u jednodijelnom plavom kupaćem kostimu i pokazala svoju besprijekornu figuru, a poglede su mamile i njezine noge koje je ispružila na velikom napuhancu jednoroga. Neki od pratitelja su joj poručili da se okupa u moru, a ona im je odgovorila da će to učiniti 'čim prođe 25 stupnjeva celzijusovih'.

Slovila je kao najtalentiranija skijašica svoje generacije, a kao jedan od najdražih trenutaka u karijeri u nekoliko navrata je isticala osvojenu srebrnu medalju na juniorskom prvenstvu u Mariboru 2004. godine. Rijetko ju se može vidjeti u javnosti, a nakon što je 2020. godine završila tečaj šišanja pasa, u Zagrebu je otvorila salon za njegu kućnih ljubimaca.

  • +3
Nika Fleiss Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, a 2012. godine kandidirala se za gradonačelnicu Samobora. U siječnju se pojavila na izložbi Marka Vrdoljaka i Dimitrija Popovića.