KAKAV OBRAT

Pala je prva: Nika Fleiss napustila 'Masked Singer', skrivala se ispod maske Dina

11.03.2023 u 22:57

Bionic
Reading

U subotu navečer krenuo je najtajanstveniji show, a već u prvoj emisiji jedan od maskiranih natjecatelja morao je ispasti. Publika je odlučila da je to maska simpatičnog Dina ispod koje se krila bivša skijašica, danas uspješna poduzetnica

Večeras se u 'Masked Singeru' uživo predstavilo prvih šest maski - Leptirica, Banana u štiklama, Flamingica, Veseli Medo, Čudnovište, veseli Dino koji se predstavio s pjesmom Zdravka Čolića 'Pusti, pusti modu' te u dvoboju pjesmu 'Meet The Flintstones'.

Točka Dine se najmanje svidjela gledateljima, a zamaskirana u dinosaura krila se uspješna sportašica Nika Fleiss. Detektivi su bili vrlo inspirirani u svojim nagađanjima tko se krije ispod koje maske.

'Da je crni dinosaur bio bih ziher, ali mislim da je to Mirela Holy', rekao je Saša Lozar, a Antonija Blaće mislila je da je Dino njezina kuma Janica Kostelić. Borko je pomislio na Željku Klemenčić, a Nives Celzijus mislila je da je ispod maske Lana Banely. Veliko oduševljenje je u prvoj večeri 'Masked Singera' uživo izazvalo Čudnovište. Preslatka maska oduševila je izvedbom kultnog hita Elvisa Presleyja. "Can't Help Falling in Love" raznježilo je sve paneliste.

  • +18
Masked Singer 2023. (prva epizoda) Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL promo

'Divno iskustvo. Uživala sam. Znam da nisam vokalni tip, ali strašno volim plesati', izjavila je bivša skijašica nakon što je 'otkrivena'. Objasnila je i svoje tragove - borovu šumu i roler za skidanje psećih dlaka, što označava njezin Samobor, ali i posao kojim se bavi danas.

Blaće ju je pohvalila. 'Bila si odlična!'. Jednoglasno, panel detektiva oduševio se nastupom neodoljivog Čudnovišta. Veliko oduševljenje je u prvoj večeri 'Masked Singera' uživo izazvalo Čudnovište. Preslatka maska sve je osvojila izvedbom kultnog hita Elvisa Presleyja - 'Can't Help Falling in Love'.

subotnja zabava

Poznata imena stigla na 'Masked Singer': Jelena Pajić prvi put u javnosti sa suprugom

Pogledaj galeriju