Jedna od najljepših sportašica

Nika Fleiss osvanula kao superjunakinja: Fanovi joj poručuju da je brutalna

18.07.2023 u 14:00

Bionic
Reading

Od neustrašive Barbarelle do atraktivnih mutantica iz serijala 'X-Men' - superjunakinje s velikog platna oduševljavaju borilačkim vještinama, sofisticiranim oružjem, nadljudskim supermoćima, ali i seksepilom. Bivša skijašica pokazala je sebe u tom izdanju

Posljednjih godina rijetko je viđamo u javnosti, a nedavno se Nika Fleiss pojavila na promociji knjige Jadranke Kosor. Prije toga je u ožujku ove godine bila na gala večeri Noć hrvatskog skijanja, u sklopu koje je održana i dodjela nagrada Zlatne skije.

Zadnjih dana se opet aktivirala na društvenim mrežama. Pokazala je kako uživa u danima ljeta, a pale su i fotografije na kojima ju se može vidjeti u dosad 'neviđenom' izdanju - crveni ruž, korzet i velika crna krila. 'Ja kao superjunakinja', kratko je opisala jednu od objava.

Prisjetimo se, kad je završila skijašku karijeru, bila je na poziciji voditeljice međunarodnih komunikacija i marketinga u austrijskoj tvrtki, a 2020. godine završila je tečaj za uređivanje pasa te je otvorila salon za njegu kućnih ljubimaca i pet shop. Prije dvije godine se kandidirala i za gradonačelnicu Samobora.

  • +5
Nika Fleiss Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL