neprepoznatljivo izdanje

Nika Fleiss iznenadila fanove novom frizurom i bojom kose

04.10.2023 u 12:05

Bionic
Reading

Posljednjih godina rijetko se pojavljuje u javnosti, ali na društvenim mrežama tu i tamo voli objaviti pokoju svoju novu fotografiju. Zadnja je mnoge zbunila

Nika Fleiss godinama je prepoznatljiva po svojoj plavoj kosi, navikli smo je vidjeti s povremeno dužom ili kraćom frizurom, no proslavljena skijašica i poduzetnica sada je osvanula s tamnom bojom kose i bob frizurom.

Jedna od najistaknutijih hrvatskih skijašica svih vremena i Olimpijki, Samoborka slovenskih korijena snimila je selfi zavodljivo gledajući u kameru, a zbog tamne kose njezine plave oči još više su došle do izražaja. Fotografiju je popratila citatom slavne Marilyn Monroe: 'Potrebna je pametna brineta da bi glumila glupu plavušu'.

Inače, tamniju kosu Nika je furala za vrijeme Zimskih olimpijskih igrara 2006. u Torinu, a 2010. godine pojavila se na predstavljanju utrke Snježna kraljice kao brineta s Kleopatra frizurom.

Podsjetimo, nakon skijaške karijere je radila na poziciji voditeljice međunarodnih komunikacija i marketinga u jednoj austrijskoj tvrtki. Prije tri godine također je otvorila i salon za njegu kućnih ljubimaca, a godinu dana prije toga kandidirala se i za gradonačelnicu Samobora. Prvi put nakon dugo vremena viđena u javnosti na promociji knjige bivše hrvatske premijerke Jadranke Kosor.

  • +4
Nika Fleiss Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL