spremna na još jedan izazov

Nika Fleiss u novom biznisu: 'Svi s kojima pričam kažu 'Nisi normalna, luda si, sad nitko ne pokreće ništa''

13.08.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Bivša skijašica, diplomirana novinarka i iskusna komunikacijska stručnjakinja okrenula se velikoj ljubavi, onoj prema životinjama. Nesuđena veterinarka otvorila je salon za njegu kućnih ljubimaca i pet shop. Otkrila je kako se odlučila na taj potez, ali i kako danas s odmakom gleda na svoju sportsku karijeru

Nekad aktivna hrvatska skijašica koja je nastupala za reprezentaciju s obzirom na diplomu iz novinarstva i odnosa s javnošću, nakon sportske karijere počela je karijeru u marketingu. No ove godine odlučila se posvetiti svojoj trećoj ljubavi, onoj prema životinjama.

'Svi s kojima pričam kažu: 'Nisi normalna, luda si, sad nitko ne pokreće ništa, sad se svi drže doma na respiratorima, čekaju da vide što će se dogoditi, kako će se dalje ekonomija razvijati, tržište disati..' Ja s druge strane mislim možda su ovakve situacije super podloga za krenuti u nešto novo', ispričala je Nika Fleiss za IN Magazin Nove TV.

Završila je tečaj groominga, odnosno šišanja pasa, u zagrebačkom profesionalnom i specijaliziranom salonu za pse. 'Kada malo čovjek dođe bliže struci, onda vidi neke stvari. Meni bi srce puklo svaki put kada se ne bi moglo pomoći. To su najčešća bića s kojima ja živim i imam suživot od malih nogu. Danas živim s tri pasa i jednom mačkom. Jednostavno to što ti četveronošci daju, na dvije noge se još nije našlo', ističe bivša skijašica koja je kao dijete maštala da će biti veterinarka.

Prisjetila se naravno i svoje skijaške karijere i uspjeha. 'Taj dio sportski ponovila bih uvijek da se moram vratiti u ono doba. Jer mi je taj sport, svo to skijanje, odrastanje uz tu disciplinu pomoglo za mnoge druge stvari u životu', pojasnila je Nika.

Pričala je i o budućnosti, odnosno djeci i obitelji. 'Niti ja sebi stvaram pritisak, doći će prirodno ako mora doći, ako neće neće. Bez ljubavi se ne može živjeti ako se mene pita. Čovjek ju može naći u svakakvim stvarima, ne moraju to biti samo ljudi', zaključila je biša skijašica.