GLAMUROZNA KNEŽEVINA

Nijedna kraljevska obitelj nije tako chic kao oni; ne kite se titulama, a uvijek su magnet za poglede

25.05.2024 u 18:56

  • +8

Monegaška kraljevska obitelj

Izvor: Profimedia / Autor: Manuele Mangiarotti/ipa-agency.n / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Djeca monegaške princeze Caroline tehnički ne nose nikakve titule, no princ Albert sestrama i nećacima daje težinu i istaknutost koja je neuobičajena na drugim dvorovima pa u ime glamurozne kneževine redovito odrađuju 'zadatke', a ovaj put okupili su se zbog Velike nagrade Monaka

Monaco je tradicionalni domaćin velike nagrade Formule 1, a uoči nedjeljne utrke stazu su razgledali domaćini – pripadnici obitelji Grimaldi: Charlotte Casiraghi, njezin brat Andrea Casiraghi sa suprugom Tatianom Santo Domingo i njihova polusestra Alexandra od Hannovera kojoj je društvo pravio dečko Ben Sylvester Straumann, a sa sobom su poveli i najmlađe članove, Andreine i Charlotteine sinove Raphaela i Alexandera. Ovaj put nisu im se pridružili brat Piere Casiraghi sa suprugom, talijanskom aristokratkinjom Beatrice Borromeo.

Dok druge kraljevske kuće u Europi smanjuju broj aktivnih članova obitelji, u malenoj kneževini sestre i nećaci princa Alberta igraju važnu ulogu. Charlotte Casiraghi, koja je zaštitno lice modne kuće Chanel, proteklih je mjeseci bila velika podrška ujaku te je bila na proslavi njegovog 66. rođendana kao i tradicionalnom Balu ruža.

Lijepa brineta, proživljavala je posljednjih mjeseci veliku bračnu krizu, a njezinom braku s francuskim producentom Dimitrijem Rassamom, sinom glumice Carole Bouquet, nakon četiri godine, došao je kraj. No lijepa Charlotte sreću je vrlo brzo pronašla u drugom muškarcu, francuskom književniku Nicolásu Mathieu.

sve osim nogometa

Učitavanje...