OTKRILA BEZ ZADRŠKE

Nije sve kako se čini: Jennifer Aniston otkrila kako su joj trebale godine da izgradi samopouzdanje

14.10.2019 u 14:28

Bionic
Reading

U glumačkoj industriji već je više od 30 godina, no to ne znači da, unatoč svim javnim nastupima, ogoljivanjima pred obožavateljima i slično, godinama nije imala problema sa samopouzdanjem. Ipak, o tome je uspjela progovoriti tek sada, kada se napokon suočila sa svime i posložila svoj život

Zvijezda serije 'Prijatelji' i jedna od najomiljenijih holivudskih glumica, u filmskoj je industriji već više od 30 godina, no tek je sada, s odmakom i godinama, uspjela priznati sebi, ali i obožavateljima da joj nije sve išlo toliko glatko u životu te da je do nedavno imala i problema sa samopouzdanjem.

U razgovoru za The Daily Telegraph, 50-godišnja Jennifer Aniston priznala je kako joj je padalo poprilično teško što stalno mora biti pod povećalom javnosti te da joj je trebalo dosta vremena da se privikne na slavu i sve što ona donosi.

'Nije uvijek lako utišati buku oko sebe. Postoje ti neki trenuci kada si najljepša na svijetu, ali i oni kada se jednostavno ne sviđaš sam sebi', rekla je Jennifer Aniston i nastavila:

  • +3
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Trebale su mi godine da prikupim toliko potrebno samopuzdanje i shvatim da sam vrijedna toga da se netko bori za mene. Moćna sam žena i danas jako dobro znam odakle sam došla, kroz što sam sve prošla i znam koliko sam sretna i blagoslovljena što sam danas ovdje gdje jesam.'