NEPROMIŠLJENI GOVOR

Neviđeni gaf: Mariah Carey nonšalantno je u svom govoru preimenovala Jennifer Aniston, a sve je prošlo bez isprike

13.10.2019 u 13:48

Bionic
Reading

Poprilično velika greška za vrijeme live govora na konferenciji Variety magazina dogodila je glazbenici Mariah Carey. Evo u koga je preimenovala glumicu Jennifer Aniston

Dok neki tvrde da je trema i unaprijed pripremljeni govor napravio svoje, uzimajući u obzir i krivi tekst s blesimetra, neki jako osuđuju govor pjevačice Mariah Carey u kojem je glumicu Jennifer Aniston nazvala krivim imenom.

I ne, nije krivo izgovorila njezino ime i prezime, već je zamijenila poputno drugom osobom. Dok je prepričavala kako je Jennifer Aniston tik prije nje održala dobar govor, Mariah je kazala- Reese Witherspoon.

'Ovi blesimetri koji su smješteni negdje predaleko i u kutu. Predvidjela sam to i zato kod sebe imam svoje kartice s tekstom. Zašto ti uređaji ne mogu biti direktno ispred govornika?', šalila se Mariah, a onda rekla: 'Baš sam gledala govor koji je održala Reese Witherspoon i nemam riječi, to je fantastično.'

Prozvana Reese Witherspoon na događaju nije ni sudjelovala, a svima je u trenutku bilo jasno da Mariah misli na Aniston.

Mariah Carey Izvor: Društvene mreže

Svoju veliki grešku glazbenica prvo nije ni primijetila, pa ja nesmetano nastavila govor u šaljivom tonu. Publika se na njezine šali smijala, ali u trenutku krivo izgovorenog imena u dvorani je nastao muk. Potom je 49-godišnja Mariah kazala: 'Ma dobro Jennifer, znate na što sam mislila'.

Reakcija krivo prozvane Jennifer Aniston nije uslijedila, ali svjetskim medijima nije dugo trebalo da prozovu američku pop pjevačicu.

  • +3
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia