U NIZOZEMSKOJ

Nije se mogla suzdržati: Meghan Markle u svom je govoru bocnula kraljevsku obitelj

17.04.2022 u 20:31

Bionic
Reading

Posjet 'odbjeglih' članova kraljevske obitelji, princa Harryja i Meghan Markle, Europi prvi puta nakon dvije godine, izazvao je brojne komentare, osobito govor bivše američke glumice na otvorenju Invictus Games u Nizozemskoj

Par je, kako su pisali britanski mediji, prije dolaska u Nizozemsku u tajnosti posjetio i kraljicu Elizabetu II, dok im je Charles dao svega 15 minuta.

Stariji Harryjev brat princ William u tom se trenutku nalazio s obitelji u francuskom skijalištu pa je tako vješto izbjegao neugodan susret.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meghan koja je sa suprugom napustila kraljevsku službu početkom 2020. iskoristila je priliku i jednim svojim komentarom 'spustila' kraljevskoj obitelji.

Nakon što se pridružila suprugu i poljubila ga na pozornici rekla je: 'Hvala vam puno na vašoj službi i hvala vašim obiteljima i prijateljima koji su ovdje kako bi vas podržali na tom putu. Zato što je ovo služba, ovo je predanost i ovo je obitelj Invictus', rekla je Meghan.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, prošle godine kraljica je potvrdila nakon što se par povukao iz kraljevskog života da neće 'nastaviti s odgovornostima i dužnostima koje dolaze s životom u javnoj službi'.

Vojvode od Sussexa potom su se preselili u SAD gdje žive sa sinom Archiejem i kćerkicom Lilibet 'Lili'.

Dakako, Meghanine riječi, osobito spominjanje 'službe' naišle su na brojne reakcije.

Ingrid Seward, urednica magazina Majesty, nazvala je Meghanin govor 'zanimljivim odabirom riječi'. 'To je izazovna rečenica i možda je malo provokativna. I definitivno nosi određene insinuacije', rekla je.

She added: “It’s evocative language and perhaps is slightly barbed. There’s definitely a little innuendo there.”