SLAVI 48. ROĐENDAN

Zaljubljeni kao prvog dana: Ovako je David Beckham čestitao rođendan svojoj voljenoj Victoriji

17.04.2022 u 18:36

Bionic
Reading

Proslavljeni nogometaš David Beckham nije propustio čestitati rođendan svojoj supruzi Victoriji koja je danas proslavila 48. rođendan

Iako je i njihov brak bio svojedobno u krizi, slavni je par sve to uspješno prebrodio te danas slove kao jedan od najskladnijih parova u showbusinessu.

Proslavljeni nogometaš nije propustio čestitati rođendan voljenoj supruzi ni na društvenim mrežama dirljivom porukom koja je sve oduševila.

Victoriji s kojom je u braku od 1999. godine nježnim je riječima čestitao njezin 48. rođendan.

  • +4
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Sretan rođendan najčudesnijoj supruzi, mami i poslovnoj ženi. Želimo ti najljepši dan jer ga zaslužuješ. Svi te puno volimo', poručio je David pored fotografije na kojoj s Victorijom izmjenjuje poljupce na nekoj romantičnoj plaži.

Inače, s bivšom članicom Spice Girls i uspješnom dizajnericom, rođenom 17. travnja 1974. u engleskom Harlowu, David ima tri sina i kćer, a nedavno su imali veliki povod za slavlje: njihov najstariji sin Brooklyn (23) uplovio je u bračnu luku.

  • +43
Vjenčanje Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oženio je bogatu američku nasljednicu Nicolu Peltz, čije se obiteljsko nasljedstvo procjenjuje na 1,3 milijarde funti, a njihovo je vjenčanje na Floridi privuklo ogromnu medijsku pozornost i brojne poznate uzvanike.

Oko 3.5 milijuna dolara utrošeno je za vjenčanje Nicole Peltz i najstarijeg sina Davida i Victorije Beckham, a par je odlučio darove i novac uplatiti za pomoć Ukrajini.

‘Moj otac već je pričao o toj temi u svom govoru na mom vjenčanju. Brooklyn i ja smo devastirani zbog svega što se događa u Ukrajini i zato nismo prihvatili darove na vjenčanju već smo sve goste uputili da doniraju na link koji vam stavljam u prilogu’, objasnila je 27-godišnja Nicola.