SRETAN DAN

Nije samo Ćorluka feštao: I obitelj Matea Kovačića imala je mnogo razloga za slavlje

22.07.2018 u 12:06

Bionic
Reading

U sjeni velikog vjenčanja Franke Batelić i Vedrana Ćorluke ostalo je slavlje ljubavi u Sesvetskim selima. Sestra našeg reprezentativca Matea Kovačića, Jelena Kovačić istoga je dana izrekla sudbonosno 'da' dugogodišnjem partneru

Mateo Kovačić u subotu nije mogao doći na vjenčanje svog kolege iz reprezentacije Vedrana Ćorluke u Istru jer mu se udavala sestra Jelena Kovačić.

22-godišnja Jelena i njezin odabranik Davor sudbonosno 'da' izrekli su devet mjeseci nakon romantičnih zaruka, a vjenčanje je održano u crkvi u Sesvetskim selima, gdje su prošle godine isto učinili i Mateo i Izabel Kovačić.

Brižni brat Mateo, sestru je izveo iz obiteljske kuće i predao novopečenom suprugu, a lijepa Jelena odjenula je za ovu prigodu usku vjenčanicu od čipke s otvorenim leđima. Kosu je podigla u visoki rep te uvila vrhove, a od nakita je imala tek male dijamantne naušnice. Jelena je za svoj poseban dan imala i djeveruše koje su bile u identičnim haljinama lila boje.

Među djeverušama se ovoga puta ipak nije našla njezina šogorica Izabel, koja je zablistala u dugoj crnoj haljini s resicama i Louis Vuitton clutch torbici nalik malom kovčegu. Svoje duge plave uvojke atraktivna Izabel je raspustila te je nosila prikladan make up.

Njezin suprug Mateo odabrao je smoking odijelo od bijelog sakoa i crnih elegantnih hlača.