SUMJEŠTANI ODUŠEVLJENI

Vjera prije svega: Mateo i Izabel Kovačić na misi u Sesvetskim Selima

18.07.2018 u 11:29

Bionic
Reading

Dan nakon spektakla na središnjem trgu svatko na svoj način od naših reprezentativaca je nastavio slavlje. Mateo Kovačić je u utorak stigao u svoju župu na misu koja je u 18.30 počela u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj je nekad bio ministrant. Ondje je bila i njegova supruga Izabel, s kojom se upoznao upravo u toj crkvi

Dok su njegove kolege iz reprezentacije nastavili s velikim slavljima na otvorenom, Mateo Kovačić je otišao u crkvu koja ga je pratila cijeli život. Veznjak madridskog Reala bio je ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima, koja nosi ime tog sveca, a tamo je upoznao i svoju suprugu Izabel Kovačić, koja je pjevala u župnom zboru.

Ranije je Kovačić na Instagramu objavio fotografiju sa zastavom svetišta sv. Antuna Padovanskog te s hrvatskom zastavom s kipom Isusa i Majke Božje, ne zaboravljajući nikada na duhovnu stranu života koja mu je izuzetno važna.

'Ostajem uvijek taj koji jesam, ništa se kod mene ne promijeni, samo što igram nogomet, a uz uspjehe dolazi i to da si poznatiji. Međutim, nadam se da se nikad neću promijeniti, nadam se da ću uvijek ostati isti. Znam da ću nekad i posustati u vjeri, uvijek ima trenutaka kad posustaneš, ali tu je obitelj, tu su prijatelji da ti pomognu, da te izvuku iz toga', izjavio je ranije.

❤️ #svantunpadovanski Moj Ponos ❤️🇭🇷🙏🏻

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Hvala ti Boze moj ❤️🇭🇷#bogihrvati

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

'Osjećaj je fenomenalan. Ljudi su nas dočekali kao svjetske prvake i tako se trenutno i osjećamo. Nadom se da ćemo tako biti još koji put dočekani. Znali smo da smo ludi kada pobjeđujemo, ali ovo… Ovo ću pamtiti cijeli svoj život. Ovo je moja župa i hvala svima koji su nam omogućili ovakav doček', izjavio je Mateo Kovačić za NovuTV.

Nogometaš je i zapjevao, a ranije je u njegovu čast održana i misa zahvalnica. Nakon mise u Sesvetskim Selima organizirano je slavlje na kojem se družio sa svojim sumještanima.

  • +17
Mateo Kovačić u Sesvetskim Selima Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX