jasna poruka

Selena Gomez ovim je odgovorom zatvorila usta svima koji su kritizirali njezin izgled u bikiniju

21.03.2018 u 13:18

Bionic
Reading

Nakon što se našla na udaru fanova koji su komentirali njezin izgled i formu, američka pjevačica Selena Gomez odlučila se obračunati sa svima pa je kritičarima uputila snažnu poruku o ženskoj ljepoti i tijelu

Selena Gomez trenutno je na odmoru u Australiji, gdje s prijateljicama uživa u ljetnom vremenu te pokušava prebroditi ljubavne probleme nakon prekida s Justinom Bieberom. Međutim osim njezine ljubavne situacije, fanovi su putem interneta počeli ružno komentirati njezin izgled u bikiniju.

Nije ovo prvi puta se Gomez našla na udaru kritika u vezi fizičkog izgleda, i ranije su je nazivali pogrdnim imenima te opisivali kao ugodno popunjenu. Upravo zbog toga 25-godišnjakinja je u nekoliko navrata dala do znanja da ne mari za takve napise, a sada je uputila jasnu poruku svima koji se bave ovom tematikom.

‘Mit o ljepoti - opsjednutost fizičkim izgledom i savršenosti koja moderne žene stavlja u nezavidnu poziciju, to je beskonačan krug u kojem se isprepliću gubitak nade i nedovoljno samopoštovanje dok se istovremeno žena pokušava uklopiti u definiciju besprijekorne ljepote koju je nametnulo današnje društvo. Ja sam se odlučila brinuti o sebi i svom izgledu jer to želim, a ne jer želim nekome udovoljiti niti se ikome dokazivati’, objasnila je slavna Amerikanka, kojoj je ovo ujedno i prvi put da se razodjenula u bikini nakon translatacije bubrega koji je proživjela prošlo ljeto.

Zbog autoimmune bolesti lupus, Selena je u kolovozu prošle godine hitno operirana, a donor bubrega bila joj je bliska prijateljica Francia Raisa. O ožiljcima od teške operacije Gomez je već jednom prilikom pričala u medijima.

Objavu dijeli SELENA GOMEZ (@gomez0nly)

Kazala je tada: ‘Imam ožiljke koji će ostati zauvijek. To znači i da ću se morati odijevati drugačije. Na početku je ožiljak bio zaista jako velik, no s vremenom se smanjio.’

  • +20
Selena Gomez je prava modna kameleonka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nije tajna da je zbog velikog pritiska koji joj je slava donijela u mladim danima, Selena imala problema i s depresijom te anksioznosti pa je nedavno provela nekoliko tjedana u klinici koja pomaže takvim slučajevima. Svemu tome sigurno je pridonijelo i negativno ponašanje obožavatelja ali i medija, o čemu je prije nekoliko godina progovorila u emisiji Ellen DeGeneres.

  • +13
Selena Gomez na odmoru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Bilo je to prvi puta da su me nazvali debelom. Zapravo ne samo to, opisivali su me kao da sam u totalnom kaosu i da sam dotaknula dno. To je tako ponižavajuće. Ne želim dopustiti takvim ljudima da pobijede’, objasnila je tada slavna glumica i pjevačica.